Achter de schermen vind je een sterk team van toegewijde Odoo-specialisten, die elke dag nieuwe dingen leren.


Interesse in een uitdaging?

Gevonden!

 
 


​Junior Sales

Ben je op zoek naar je eerste ervaring binnen IT-sales? Dit is je kans! Bij Callista combineren we uitstekende technische expertise met commercieel talent. Ons kantoor is gevestigd in het charmante Kalmthout, waar je de kans krijgt om te groeien in sales en je eerste professionele ervaring op te doen. 

Bekijk vacature 


Application developer Odoo

Odoo bevat vanuit zijn standaard modules een mooie basis om vanuit te vertrekken. Desondanks past niet ieder bedrijfsproces in een standaard oplossing. Ben jij iemand die kennis heeft van object georiënteerd programmeren? Dan ben jij mogelijks de programmeur die nieuwe Callista modules ontwikkelt voor onze klanten.

Bekijk vacature 


Business analist ICT

Als erkend adviesverlener biedt Callista business analyses aan waarbij de strategie, aanpak en risico’s ter overgang van nieuwe bedrijfssoftware in kaart worden gebracht. Vanuit een brede blik op verschillende domeinen en bedrijfstakken, legt Callista de basis voor een implementatie in Odoo of andere bedrijfssoftware.

 Bekijk vacature  


Project manager Odoo

Callista beschikt over een rijke waaier aan kennis en ervaring tot het Odoo software systeem. Desondanks is kennis niet de enige voorwaarde die leidt tot een succesvolle oplevering. Ben jij iemand die de touwtjes in handen houdt en ervoor zorgt dat teamleden hun doelstellingen halen? Dan is deze vacature zeker iets voor jou!

 Bekijk vacature  


Support medewerker

Word jij ‘happy’ van klanten te helpen en ben je op zoek naar een boeiende job in jouw regio? Als support medewerker ODOO ben jij het eerste aanspreekpunt van onze klanten, hun rots in de branding!

 Bekijk vacature  


Functioneel analist ICT

Callista zit in de lift en groeit jaar na jaar. Deze evolutie leidt ertoe dat de omvang aan projecten groter wordt. Ben jij georganiseerd? Punctueel? En heb je een achtergrond in IT? Dan ben jij mogelijks de geknipte persoon om onze klanten te ondersteunen.

Bekijk vacature