Callista BuildEase

Vereenvoudig, Automatiseer, Bouw Slimmer 

Een succesvol bouwproject start met een georganiseerde aanpak. Met BuildEase, onze aanvullende module op het krachtige Odoo-systeem, stroomlijn je moeiteloos al je processen. Of je nu op de werf bent of op kantoor, wij bieden een alles-in-één oplossing die jouw projecten overzichtelijk maakt, van meet-en vorderingsstaten tot calculatie,  administratie en planning.

Leer meer


Webinar: Digitaliseer jouw bouwbedrijf

Werk je nog steeds met spreadsheets in Excel voor je meet- en vorderingsstaten? Handmatig werk zorgt vaak voor fouten en inefficiënties in de administratie. Gebruik je voor opvolging, facturatie en nacalculatie verschillende systemen? Dat kan cruciale fouten veroorzaken. Registreer en ontdek de kracht van Callista's expertise in de bouwsector.


Transformeer jouw bouwprojecten 


Werk je nog steeds met spreadsheets in Excel voor je meet- en vorderingsstaten? Handmatig werk zorgt vaak voor fouten en inefficiënties in de administratie. Het opvolgen, factureren en nacalculeren gebeurt vaak verspreid over verschillende systemen, wat cruciale fouten kan veroorzaken.

Ontdek meer

Customer Case: Group Advance 

Groep Advance, opgericht in 2006, bestaat uit diverse bedrijven met elk hun eigen expertise en doelgroep. De rode draad door deze bedrijven is de noodzaak om sterk gedigitaliseerd te zijn. Door te kiezen voor de BuildEase software van Calista, heeft Advance een efficiëntere en gestroomlijndere werkwijze kunnen realiseren. 

Dit maakt het mogelijk voor de verschillende teams om kennis en projecten beter te delen en op te volgen. Deze digitalisering heeft geleid tot minder dubbele werkzaamheden en een verbeterde informatie-uitwisseling, wat essentieel is voor toekomstige groeiplannen. Dankzij BuildEase kunnen ze de focus leggen op het behalen van mooie eindresultaten.

BuildEase - Het antwoord voor digitalisatie in de Bouwsector

Onze extra Odoo-module, ontwikkeld door de specialisten bij Callista, is de digitale revolutie in jouw projectadministratie. Van het importeren en calculeren van meetstaten tot het moeiteloos opstellen en opvolgen van offertes - BuildEase automatiseert en vereenvoudigt dit proces. Wanneer de offerte is goedgekeurd, genereer je in hetzelfde systeem een vorderingsstaat gebaseerd op de standaarden uit de bouwsector (VMSW).

Planning, opvolging, facturatie en nacalculatie zijn integrale onderdelen van ons pakket, ontworpen om jouw werklast te verminderen en je projecten efficiënter te beheren.


Het gebruik van de Callista BuildEase-module heeft onze workflow enorm vereenvoudigd. Er is veel minder ruimte voor fouten en het opvolgen van projecten is nu veel eenvoudiger. Bovendien helpen de medewerkers van Callista me altijd snel verder als ik ergens vragen over heb.

Onmisbaar voor Jouw Volgende Bouwproject

Callista BuildEase is de oplossing die je niet meer kunt missen. Met een abonnement van slechts €285 per maand bovenop je Odoo-licentie, biedt BuildEase de perfecte aanvulling op maat van jouw bouwprojecten.

  • Ongeacht het aantal gebruikers of projecten 

  • Vaste voorspelbare kost per maand ongeacht jouw groei

Belangrijkste Functionaliteiten

  • Digitale meetstaat en calculatie
  • Real-time vorderingsstaatopvolging
  • Automatische facturatie op basis van geleverde prestaties

  • Volledig projectmanagement en -planning

  • Ingebouwde klantcommunicatie en goedkeuringstools

  • Inzicht in opgeleverd werk, marges en winst

  • Opvolgen van onderaannemers in margebewaking en prijsvergelijkingen

  • Nacalculatie, verrekeningen en opties

Naast de software zelf bieden we aanvullende diensten, zoals systeemconfiguratie, implementatie, training en aanvullende opties op maat van jouw organisatie.  Interesse of graag meteen een demonstratie? 

Benieuwd naar wat BuildEase voor jouw bouwprojecten kan betekenen? Neem contact met ons op voor meer informatie, een demo of om te bespreken hoe BuildEase jouw projecten kan optimaliseren.