Callista BuildEase

Vereenvoudig, Automatiseer, Bouw Slimmer 

Een succesvol bouwproject start met een georganiseerde aanpak. Met BuildEase, onze aanvullende module op het krachtige Odoo-systeem, stroomlijn je moeiteloos al je processen. Of je nu op de werf bent of op kantoor, wij bieden een alles-in-één oplossing die jouw projecten overzichtelijk maakt, van meet-en vorderingsstaten tot calculatie,  administratie en planning.

Leer meerTransformeer jouw bouwprojecten 


Werk je nog steeds met spreadsheets in Excel voor je meet- en vorderingsstaten? Handmatig werk zorgt vaak voor fouten en inefficiënties in de administratie. Het opvolgen, factureren en nacalculeren gebeurt vaak verspreid over verschillende systemen, wat cruciale fouten kan veroorzaken.

Ontdek meer

BuildEase - Het antwoord voor digitalisatie in de Bouwsector

Onze extra Odoo-module, ontwikkeld door de specialisten bij Callista, is de digitale revolutie in jouw projectadministratie. Van het importeren en calculeren van meetstaten tot het moeiteloos opstellen en opvolgen van offertes - BuildEase automatiseert en vereenvoudigt dit proces. Wanneer de offerte is goedgekeurd, genereer je in hetzelfde systeem een vorderingsstaat gebaseerd op de standaarden uit de bouwsector (VMSW).

Planning, opvolging, facturatie en nacalculatie zijn integrale onderdelen van ons pakket, ontworpen om jouw werklast te verminderen en je projecten efficiënter te beheren.


Het gebruik van de Odoo BuildEase-module van Callista heeft onze workflow enorm vereenvoudigd. Er is veel minder ruimte voor fouten en het opvolgen van projecten is nu veel eenvoudiger. Bovendien helpen de medewerkers van Callista me altijd snel verder als ik ergens vragen over heb.

Onmisbaar voor Jouw Volgende Bouwproject

Odoo BuildEase is de oplossing die je niet meer kunt missen. Met een abonnement van slechts €285 per maand bovenop je Odoo-licentie, biedt BuildEase de perfecte aanvulling op maat van jouw bouwprojecten.

  • Ongeacht het aantal gebruikers of projecten 

  • Vaste voorspelbare kost per maand ongeacht jouw groei

Belangrijkste Functionaliteiten

  • Digitale meetstaat en calculatie
  • Real-time vorderingsstaatopvolging
  • Automatische facturatie op basis van geleverde prestaties

  • Volledig projectmanagement en -planning

  • Ingebouwde klantcommunicatie en goedkeuringstools

  • Inzicht in opgeleverd werk, marges en winst

  • Opvolgen van onderaannemers in margebewaking en prijsvergelijkingen

  • Nacalculatie, verrekeningen en opties

Naast de software zelf bieden we aanvullende diensten, zoals systeemconfiguratie, implementatie, training en aanvullende opties op maat van jouw organisatie.  


Interesse of graag meteen een demonstratie? 

Benieuwd naar wat BuildEase voor jouw bouwprojecten kan betekenen? Neem contact met ons op voor meer informatie, een demo of om te bespreken hoe BuildEase jouw projecten kan optimaliseren.