Productie 

​Vereenvoudig, automatiseer, assembleer slimmer

Op zoek naar een efficiënt, geïntegreerd systeem voor de organisatie van je productie-afdeling? Genoeg van Excel-spreadsheets, manuele opvolging en menselijke fouten? Kies voor de geïntegreerde oplossing van Odoo, optimaliseer je processen en bespaar kostbare tijd, materialen en resources. 

Schakel eenvoudig tussen bill of materials en productieorders, automatisch gegenereerde productie- en werkorders, planning en resources, zelfs ook rapportages en nacalculatie. Je verkoop, facturatie, aankoop, voorraad en productie-afdeling geïntegreerd in één platform. 


Geïntegreerde oplossingen voor de productie

Productiebedrijven staan vandaag voor tal van uitdagingen. Van complexe stuklijsten en oneindig versiebeheer tot veeleisende kwaliteitscontroles, producttracking en gedetailleerde productieplanningen. Alternatieven zoals Excel of gespecialiseerde tools bieden vaak slechts gedeeltelijke oplossingen en kunnen leiden tot fouten, vertragingen en inefficiënties.

Ontdek meer

Callista’s expertise, jouw groei

​Callista begrijpt de unieke behoeften van productiebedrijven door onze uitgebreide ervaring in jouw sector. Met Odoo bieden we een alles-in-één oplossing die MRP, kwaliteit, onderhoud en product lifecycle management (PLM) volledig integreert. De voordelen van Odoo? Gebruiksvriendelijkheid, dashboarding op ieder niveau en een systeem dat met jouw bedrijf meegroeit.

We vereenvoudigen je productieprocessen met functies zoals barcode scanning, stuklijstbeheer, productie- en resource planning en een werkvloermodule. Hou controle over elke fase. Van kostenanalyse tot onderhoudsplanning en IoT-integraties, we bieden de tools om jouw productie naar een hoger niveau tillen.

Waarom Odoo?

Over Odoo gesproken: we geloven oprecht in de kracht van deze eerlijk geprijsde alles-in-één oplossing voor de groei van jouw bedrijf. Wereldwijd gebruikt, open-source ERP en CRM, zowel door start-ups als grote internationale bedrijven. Webgebaseerd of op locatie, met 85 standaardapps en uitbreidbaar met aangepaste apps om jouw digitale transformatie te vervullen.

Odoo is een op zichzelf staande oplossing, door de expertise van Callista gefinetuned voor productiebedrijven. Het biedt niet alleen een efficiënte, geautomatiseerde workflow, maar ook een migratiebestendige en toekomstgerichte investering voor de lange termijn. 

Meer over Odoo

Callista features voor productie

  • Bill of materials op maat van de klant aanpassen binnen een offerte
  • Vanuit de CRM een voorcalculatie toepassen om prijsindicaties te geven op maatwerk producties
  • Het proces starten vanuit een productieorder in plaats van een verkooporder en een prijscalculatie toepassen op productie-informatie
  • Een capaciteitsplanning toepassen om gericht resources te kunnen inschakelen in functie van skills en beschikbaarheid tov bevestigde productieorders
  • Integraties met tekensoftware zoals Solidworx en WinnerDesign om de productie aan te sturen

Nog meer Odoo-features

  • Vanuit offertes beschikbare stockonderdelen terugvinden om snel te kunnen schakelen en leveren

  • Internationale deelproducties toepassen met aansturing en opvolging van materialen

  • Afgestemd voorraadbeheer in functie van geplande productieorders

  • Kosten analyses terugvinden op uitgevoerde productieorders met materialen en werkuren

Verloopt jouw productie nog net iets anders? Of nood aan een specifieke niche-feature? We denken graag met je mee en kunnen Odoo verder op jouw maat afwerken.Interesse of graag meteen een demonstratie? 

In een sector waar nauwkeurigheid, organisatie en planning van cruciaal belang zijn, is Odoo de sleutel tot succes. Callista's expertise en begeleiding maken de implementatie naadloos. Optimaliseer je productie met de kracht van Odoo. Neem vandaag nog contact met ons op voor een demo en ontdek de perfecte match voor jouw productiebedrijf.