Ontmoet onze trainers

De expertise en ervaring van onze trainers maken deze Callista trainingen uniek. 
Al onze trainers hebben zelf minstens 5 jaar ervaring in Odoo-implementaties binnen kleine en middelgrote ondernemingen. 
Dankzij deze uitgebreide praktijkervaring kunnen zij zich perfect inleven in diverse situaties en bieden zij een antwoord op al jouw vragen. 

Hey, mijn naam is Bjarne! ðŸ‘‹

Bjarne Willems

Sinds 2018 in dienst bij Callista

Bjarne in drie woorden

Goedlachs - rustig - behulpzaam

Quote

"Met de juiste energie en humor breng ik de flexibiliteit van Odoo tot leven. Laten we samen efficiëntie omarmen in elke module!"

Opleidingen 

Odoo Voorraad, Verkoop, 
Productie & Studio

Meer over Bjarne:

Met 5 jaar Odoo-ervaring heeft Bjarne al verschillende succesvolle projecten opgeleverd, variërend van kleinere tot middelgrote bedrijven. Zijn achtergrond als functioneel analist geeft hem een heel brede basis en veel hands-on Odoo expertise. 

De kracht van dit ERP-pakket ligt in zijn vermogen om zich aan te passen aan de unieke behoeften van elk bedrijf. Flexibiliteit en modulariteit ten top! Hierdoor is de tool niet alleen een softwareoplossing, maar ook een strategische metgezel die met je bedrijf evolueert.

Passie voor lesgeven? 

Bjarne vindt voldoening in het helpen van mensen om efficiënter te werken. Hij hecht meer waarde aan interactie en input tijdens de lessen dan simpelweg een presentatie af te lezen.

Hey, mijn naam is Nick! ðŸ‘‹

Nick van der Stocken

Sinds 2017 in dienst bij Callista 

Nick in drie woorden

Enthousiast - ervaren - probleemoplossend

Quote

"Met enthousiasme en ervaring maak ik Odoo begrijpelijk en plezierig. Laten we samen de kracht van deze software ontdekken!"

Opleidingen 

Boekhouding basis & 
gevorderd

Meer over Nick:

Met 6,5 jaar ervaring, gespecialiseerd in boekhouding, heeft Nick projecten geleid in diverse sectoren zoals vastgoed, projectontwikkeling, retail, groothandel en maatwerkbedrijven.

​Odoo is een super gebruiksvriendelijke ERP-tool, maar toch doordrenkt met geavanceerde technologie. Hierdoor wordt werken niet alleen efficiënter, maar ook aangenamer. De flexibiliteit om het aan te passen aan persoonlijke voorkeuren, gecombineerd met een herkenbare stijl, maakt de navigatie door alle modules snel en efficiënt.

Waarom startte hij met lesgeven? 

Nick geniet van het delen van kennis met mensen die enthousiast zijn om het in de praktijk toe te passen. Hij zorgt ervoor dat iedereen de opleiding goed kan volgen door complexe zaken eenvoudig te maken en de nodige tijd te nemen voor begrip.

Wat deelnemers zeggen over onze trainers