KMO-PORTEFEUILLE


Callista is geregistreerd dienstverlener van de kmo-portefeuille op vlak van advies en opleiding.

Advies

In de vorm van een business analyse worden de bedrijfsprocessen van uw bedrijf of organisatie vertaald in inzetbare oplossingen. Concreet wordt de strategie, aanpak en risico’s in kaart gebracht ter voorbereiding van een succesvolle bedrijfssoftware implementatie. Deze vertaalslag gaat gepaard met verschillende analysegesprekken samen met het management van uw bedrijf, en eventueel  met de verschillende afdelingen die geïmpacteerd worden door de software. Naarmate meer kennis over de specifieke bedrijfsprocessen wordt opgebouwd, komt een begrijpbaar analyseverslag tot stand dat de basis betekent voor verdere implementatie van uw bedrijfssoftware.

Na afloop van deze business analyse, heeft u de mogelijkheid om de implementatie aan te vatten met de software van Odoo. Als Odoo Gold partner kunnen wij de uitgewerkte business analyse  omzetten in een pasklare oplossing voor uw organisatie. Hierbij gaat een implementatieplan gepaard dat op maat van uw behoeften, timing en budget wordt opgemaakt. Anderzijds bent u vrij om een andere software implementator of ander softwarepakket te kiezen in functie van de business analyse die werd opgesteld. Het analyseverslag en de daarbij horende workflows, worden software onafhankelijk uitgewerkt met als doel een begrijpbare overdracht van verwachtingen, wensen en eisen kenbaar te maken aan uw software implementator.

Meer informatie 

Kleine ondernemingen genieten 30% subsidiesteun van de Vlaamse Overheid, een middelgrote onderneming 20%. Het maximale steunplafond per jaar is 7.500 euro.

Subsidie aanvragen?

Opleiding

Als Odoo Gold partner zijn wij gericht op de implementatie van Odoo als bedrijfssoftware pakket. Dit pakket bestaat uit een 65-tal standaard apps die de bedrijfsprocessen van uw organisatie ondersteunt. Naast de standaard apps kan u custom apps laten ontwikkelingen die een aanvullende meerwaarde bieden aan de standaard software.

Vanuit Callista beschikken wij over een team van functionele analisten die opleidingen geven over de apps die binnen Odoo inzetbaar zijn. De eindgebruikers leren daarbij enerzijds de standaard functionaliteiten en anderzijds  specifieke mogelijkheden die voor hun bedrijf of organisatie werden ingericht.

Wanneer de opleiding enkel betrekking heeft op de standaard apps, kunnen meerdere bedrijven aan dezelfde opleiding deelnemen. Wanneer uw bedrijf of organisatie specifieke custom apps heeft laten ontwikkelen, raden wij aan om een aparte opleiding per gebruikersgroep / afdeling te organiseren.

Een opleiding heeft steeds betrekking op een specifieke versie van Odoo en kan niet worden ingezet voor 1-op-1 support ondersteuning. Iedere deelnemer start met een algemene demonstratie van de verschillende apps die in de opleiding verweven zitten. Aansluitend ontvangt de deelnemer enkele oefeningen om het pakket in de vingers te krijgen. Iedere opleiding neemt gemiddeld één werkdag in beslag. Aan het einde van de dag ontvangt iedere deelnemer een vormingsattest in functie van zijn of haar deelname.

Meer informatie   

Geïnteresseerd? Laat vandaag nog een berichtje achter.
Wij nemen direct contact met je op.