Functioneel analist ICT


KMO-bedrijven beseffen dat ze digitalisering kunnen gebruiken om het verschil te maken met hun concurrenten. De KMO's die IT zien als een totale differentiatie en groei binnen de sector zijn onze klanten.

Callista treedt op als rechterhand en partner in dit proces. Met een jong en gedreven team uit Kalmthout ontwikkelen we de business logica die deze bedrijven nodig hebben.

Jouw uitdaging 


Na je opleidingsperiode ben je de communicatieve brug tussen je klantenportefeuille en ons toegewijde ontwikkelingsteam. Daarbij bewaak je projecten en financiële afspraken met je klant zonder deadlines uit het oog te verliezen.


 1. Je analyseert kritisch de behoeften van je klanten, weegt meningen en consequenties tegen elkaar af op basis van de bedrijfsanalyse en vertaalt deze naar heldere opdrachten die je bespreekt met het ontwikkelteam.
 2. Het vinden van de meest efficiënte oplossing op maat van je klant is je passie, je professionele en doelgerichte aanpak en kennis van het zakelijke pakket zijn je favoriete tools.
 3. Je garandeert de kwaliteit van het geleverde werk door de oplossingen te testen volgens en zoals verwacht door de klant.
 4.  

Profiel


Jouw doel is om met Callista een echte partner te vormen met onze klanten. Daarom doe je altijd je best, en net iets meer, om de klant en zijn bedrijf naar een hoger niveau te tillen.


 1. Bij voorkeur heb je een hogere opleiding (bachelor/master TEW, Handelsingenieur, ICT, ... ) of gelijkwaardig door ervaring.​
 2. Je bent analytisch sterk, nauwkeurig en probleemoplossend.​
 3. Gestructureerd, plan- en procesgericht werk kan naadloos worden gecombineerd met de nodige creativiteit.​
 4. Je hebt ervaring met bedrijfsprocessen zoals productie, supply chain management, logistiek, facturatie, projectmanagement, verkoop enzovoort.​
 5. Je trekt je plan vlot zelfstandig en weet hoe je goed in teamverband kunt werken. Bovendien ben je flexibel wanneer dat nodig is.              
 6. Je kunt prioriteiten stellen en knelpunten herkennen; je kunt essentie van detail onderscheiden.​
 7. Je hebt een eerste werkervaring van 2-5 jaar in de sector.​
 8. Je proactieve communicatievaardigheden en tactvolle diplomatie leiden je naar de juiste vragen, antwoorden en oplossingen.

 Het aanbod


Je komt terecht in een hecht team waar mensen voor elkaar inspringen, maar waar iedereen ook zijn eigen verantwoordelijkheid neemt. Binnen dit dynamische en groeiende bedrijf zijn er korte communicatielijnen en wordt jouw mening zeer gewaardeerd. Je krijgt de kans om een boeiende functie te bekleden in een sterk ondernemend bedrijf met doorgroeimogelijkheden op lange termijn. In ruil voor je inzet en sterk ontwikkelingswerk krijg je de kans om door te groeien, een degelijk salaris met bedrijfswagen, tankkaart, 12 ADV-dagen en andere extralegale voordelen (waaronder laptop, maaltijdcheques, hospitalisatie en groepsverzekering).

​Ga jij deze uitdaging aan?


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Michiel Janssens op 0491 63 70 03 tussen 9 en 18 uur. Uw reactie wordt onmiddellijk en vertrouwelijk behandeld. Wij wensen niet samen te werken met derden, gelieve ons niet te contacteren met kandidaten of andere vormen van ondersteuning.

 Iets voor jou? Neem contact op