Frontend developer Odoo

Neem contact op

KMO bedrijven beseffen dat zij aan de hand van digitalisatie verschil kunnen maken ten opzichte van hun concurrenten.

Die wens gaat gepaard met het aanbieden van een gepersonaliseerde webshop of webportaal waarlangs klanten kunnen aanmelden.

Callista bouwt deze software met veel belang voor gebruiksvriendelijkheid (usability) en toegankelijkheid (accesibility) om gebruikers de best mogelijke online ervaring bieden.

Jouw uitdaging

Na een opleidingsperiode ben je als frontend developer Odoo verantwoordelijk voor het ontwikkelen van frontend web pagina's op maat van de klant. Na het ontvangen van een UI/UX design neem je de technische uitwerking voor jouw rekening. Je denkt actief na over de beste oplossing en hebt oog voor detail. Je houdt rekening met de presentatie van de webpagina’s zodat ze in verschillende browsers als mobiele toestellen functioneel zijn. Samen met je collega’s van de backend-programmatie voeg je jouw ontwikkelingen toe aan de source control van het project. 

Profiel

  • Bij voorkeur beschik je over een hogere opleiding in IT (bachelor/master toegepaste informatica, ICT, ... ) of gelijkwaardig door ervaring. 


  • Vanuit je ervaring heb je een doorgedreven kennis van web markup technologie (HTML5, CSS3) en client-side scripting (node.js, jQuery, React, Angular). 


  • Professionele ervaring met OO-principes, SEO, CMS en eCommerce is een groot pluspunt. Kennis van GIT is mooi meegenomen. 


  • Je trekt vlot zelfstandig je plan, maar weet ook goed in team te werken. Verder stel je je flexibel op wanneer nodig. 

  • Daarenboven ben je gepassioneerd door innovatieve toepassingen, ben je leergierig ingesteld en heb je interesse in beelbewerking (Photoshop, Illustrator)  


  • Je bent Nederlandstalig en bezit een goede kennis van het Engels. 

Het aanbod

  1. Je komt terecht in een hecht team waar er voor elkaar wordt ingesprongen, maar ook ieder zijn eigen verantwoordelijkheid opneemt. Binnen dit dynamisch en groeiend bedrijf zijn er korte communicatielijnen en wordt jouw mening sterk gewaardeerd. Je krijgt de kans om een boeiende functie op te nemen in een sterk ondernemend bedrijf met mogelijkheden om op termijn mee te kunnen doorgroeien. In ruil voor je inzet en sterk ontwikkelingswerk, krijg je een degelijk salaris, bedrijfswagen, tankkaart en andere extralegale voordelen (o.a. Laptop, hospitalisatieverzekering, groepsverzekering etc). 

Zin in een uitdaging?

Voor meer informatie kan je tussen 9u en 19u terecht bij Kevin Van Endert op 0489 33 26 61. Je reactie wordt snel en vertrouwelijk behandeld. 

Wij wensen niet samen te werken met derde partijen, gelieve u te onthouden van ons te contacteren met kandidaten of andere vormen van ondersteuning.

Iets voor jou?   Neem contact op